O nama

O NAMA

SAT TEAM je tvrtka specijalizirana za prodaju, montažu i održavanje opreme namijenjene individualnim i manjim zajedničkim antenskim sustavima.

Nastojimo u našoj ponudi imati veliki izbor kvalitetnih komponenti i opreme renomiranih proizvođača. 15 godina iskustva i veliki broj zadovoljnih kupaca razlog su da nam se obratite s povjerenjem.

U proteklih 15 godina puno se toga promijenilo, pojavio se veliki broj novih zemaljskih kanala, kao i raznih IPTV i kabelskih providera, međutim satelitska TV i dalje je korak ispred konkurencije, pogotovo u Lijepoj Našoj.

Dok nacionalne TV kuće muče muku sa 16:9 formatom slike, a high definition emitiranje planiraju tek u budućnosti, satelitska TV nudi vam stotine HD kanala, znači kanali u visokoj FULL HD rezoluciji.

Kontaktirajte nas i dobit će te najbolju ponudu

Filmski, sportski, dokumentarni i glazbeni kanali u kristalno čistoj slici i savršenom zvuku.

ZAŠTO ODABRATI SAT-TEAM?

Prodaja i montaža

Sat Team pruža komletnu uslugu prodaje opreme kao i montažu satelitskih i zemaljskih sistema za individualne korisnike i  zajedničkih sistema za više korisnika.

Kvaliteta i pouzdanost

Svi naši proizvodi dolaze s garancijom. Naša najbolja referenca su brojni zadovoljni klijenti i višegodišnje iskustvo u prodaji i montaži opreme za praćenje zemaljskih i satelitskih TV programa.

Podrška 24/7

Jedan od najbitnijih čimbenika kvalitetne usluge je i postprodajna podrška korisnicima bilo da se radi o tehničkoj podršci ili savjetima.