Uvjeti kupnje

Načini kupnje i uvjeti korištenja


Uvjeti kupnje

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je Sat Team iz Svetog Ivana Zeline, a Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu i pošalje narudžbu Prodavatelju ili na neki drugi predviđeni način naruči proizvod sa naših stranica. Putem web shopa Kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na našem skladištu u trenutku narudžbe.
Navedene cijene su s uračunatim PDV-om. Valuta je euro (EUR).

Naručivanje

Robu iz naše ponude možete naručiti na nekoliko načina.
Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili mobitela te naručiti usmeno ili možete putem našeg web shopa izvršiti on-line narudžbu i kupnju.
Kako biste mogli online kupovati, morate se registrirati.
Registracija se vrši u tijeku online kupovine, odnosno kada odlučite kupiti neki proizvod.
Podaci prikupljeni od strane korisnika prikupljaju se izričito i samo u svrhu obavljanja online transakcije. Sat Team jamči korisnicima da prikupljeni podaci neće biti korišeni za bilo koju drugu namjenu osim omogućavanja online kupovine putem Sat Team web shop-a.

Plaćanje

Prilikom online kupovine odaberite plaćanje pouzećem ukoliko želite sav iznos narudžbe prilikom preuzimanja robe platiti gotovinom dostavljaču. Odaberite virmansko plaćanje ukoliko želite platiti internet bankarstvom, uplatnicom u banci, pošti ili Fini, kod ovog načina plaćanja na e-mail adresu dobit ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti iznos narudžbe. Nakon proknjižene uplate poslat ćemo Vam naručene proizvode.

Dostava

Dostava se vrši putem kurirskih službi HP Expres i DPD, osim ako usmenim dogovorom sa kupcem nije dogovoreno drugačije. Narudžbe zaprimljene do 15h radnim danom u većini slučajeva bit će poslane isti dan i isporučene najkasnije idući radni dan do 20h (osim ako se radi o nekim udaljenijim otocima)

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.
Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je HP Express i DPD uzimaju kao potvrdu o preuzimanju.

Kupac plaća troškove dostave prema važećem cjeniku HP Expressa.

U slučaju da je kupac odabrao plaćanje pouzećem robu šaljemo isključivo HP expressom koji u tom slučaju obračunava nadoknadu za povrat novca Prodavatelju u iznosu 3,66% od navedene otkupnine, odnosno ukupnog iznosa naručene robe.

Ako odaberete virmansko plaćanje, znači plaćanje po predračunu, robu šaljemo DPD-om, u tom slučaju cijena dostave je 30 kuna po paketu težine 0 – 25 kg, to je puno povoljniji način kupnje nego da robu plaćate pouzećem prilikom preuzimanja.

Povrat robe

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

* isporuka robe koja nije naručena
* isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Prodavatelj će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom ili telefonom s uputama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će nadoknaditi Kupcu  vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti.
Troškove i rizik povrata robe snosi kupac.

Reklamacije i servis

Ukoliko je proizvod neispravan ili se pokvario u garantnom roku javite nam se te ćemo vas uputiti na ovlašteni servis reklamiranog proizvoda. Važno je da čuvate račun i jamstveni list. Potrebno je opisati nastali kvar! Lažne reklamacije se naplaćuju ovisno o utrošenom vremenu za potvrdu ispravnosti. Jamstvo ne pokriva kvarove nastale nestručnim rukovanjem, djelovanjem više sile (udar groma ili strujni udar, požari, poplave i sl.), mehanička oštećenja ili istrošenosti i korištenjem krivih softwerskih nadogradnji prijemnika. U slučaju da nije moguće izvršiti popravak ili zamjenu u roku od 45 dana od prijema robe sam uvoznik se obvezuje proizvod zamijeniti novim